Ekm

Teneffüs arasında Okul Müdürümüz Murat AYGÜR başkanlığında öğretmenlerimizle kısa bir toplantı yapıldı.

Ekm

Altı Okul Başkanı adayımız konuşmalarını yaparak kendilerini tanıttılar ve vaatlerinden bahsettiler. Öğrencilerimiz ise adayları dikkat ve ilgiyle dinlediler.

Ekm

5 Ekim Çarşamba günü okulumuzda başkanlık seçimi yapılacaktır. Tercih edilen aday için oy kullanırken dikkat edilmesi gereken hususlar:

1. 6 aday içerisinden yalnız bir aday için oy kullanılabilecek.

2. Oy kullanım işlemi; oluşturulan paravanda, kimsenin göremeyeceği şekilde kullanılacak.

2. Oy kullandıktan sonra oy pusulası ikiye katlanılarak oy sandığının içine atılacak.

3. Oyunu kullanan adaylar sınıf listesinden isimlerinin yanına imza atacaklardır.

Ekm

Öğrencilerimiz sınıflarına girmeden önce, sabahları Okul Müdürümüz Murat AYGÜR tarafından yapılan konuşma hem öğrencilerimizi hem de öğretmenlerimizi olumlu yönde etkilemekte ve gün içi motivasyonlarını artırmaktadır. Derslerde nasıl bir performans sergilemeliyiz, ne şekilde dersleri takip etmeli ve ne şekilde katılmalıyız, kitap okumanın önemi gibi konulardan bahsedilmektedir.

Kas

Ara tatili eğlenceli hale getirecek yepyeni oyunlar bakanlığımız tarafından yayınlanmıştı. İyi eğlenceler.