Nis

Okul müdürümüz Murat AYGÜR öğretmenlerimiz ile bayramlaştı. Müdürümüze hassasiyetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Kadir Gecesi münasebetiyle okulumuz İHL Meslek Dersleri zümresinin hazırladığı ve öğrencilerimizin çeşitli ilahiler ve şiirler okuduğu program ilgiyle izlendi. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Anadoluda Bir Kardeşim Var Projesi kapsamında okulumuzla kitap paylaşımında bulunan Özel Timur Arslan Anadolu Fen Lisesi idarecisi Timur ARSLAN ,Coğrafya öğretmeni Tuğçe ORHAN ile tüm katkı sunan öğretmen ve öğrencilerine Okul Müdürümüz Murat AYGÜR teşekkürlerini sunmaktadır.

Nis

Okul idarecilerimizin hazırladığı iftar programında tüm öğretmenlerimizin katılımıyla buluştuk. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Ülkemizde her yıl Mart ayının son haftasında, kütüphanelerin ve kütüphanecilerin tanıtımında önemli bir rol oynayan “Kütüphane Haftası” kutlanmaktadır. Bu sebeple Edebiyat öğretmenlerimiz de okulumuzda pano hazırladılar. Emeklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2023-2024 eğitim öğretim yılı Okul Rehberlik Programında yer alan, Milli Eğitim Bakanlığının belirlediği genel hedef psikolojik sağlamlık doğrultusunda okul rehber öğretmenimiz 9 ve 10. sınıflarla çalışmalar yapmıştır. Öğrenciler öz farkındalık kazanmaları ve geçmişlerini keşfetmeleri amacıyla paylaşımlarda bulunmuşlardır.

Mrt

Toprağı vatan yapan şehitlerimizi Minnet ve Saygı ile anıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferimiz adına okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırladığı program ilgiyle izlendi. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Minnetle Yâd ediyoruz.

Mrt

12 Mart 1921 tarihinde TBMM´de yapılan oylama sonucunda Mehmet Akif´in şiiri, İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir. Mehmet Akif Ersoy, verilen 500 liralık ödülü "Ben bu şiiri para için yazmadım." diyerek Türk ordusuna bağışlamıştır. Mehmet Akif, İstiklal Marşı´nı kitabı Safahat´a niçin koydurmadığı sorulduğunda "O benim değil, milletimindir." cevabını vermiştir.

Bugüne ithafen okulumuz Edebiyat öğretmenlerinin öğrencilerimizle beraber hazırladığı program ilgiyle izlendi. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Ramazan ayının gelmesiyle, okulumuza da bu ayın heyecanı beraberinde geldi. İHL Meslek Dersleri zümresi ve öğrencilerimiz okulumuzu Ramazanın ruhuna uygun olarak süslediler, panolar hazırladılar, imsakiyeler dağıtıldı ve hurma hediyelikleri öğrencilerimize dağıtıldı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ruhlаrımız huzur bulsun, sоfrаlаrımız аnlаm dоlsun, Ramazan аyımız mübarek olsun.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

Okulumuzda birkaç öğrencide görülmeye başlanılan uyuz vakaları sonucu Bulanık İlçe Sağlık Müdürlüğü bilgilendirilmiş olup, krize müdahale kapsamında vakalrda artış yaşanmasını önlemek amacıyla okul pansiyonumuz geçici bir süre kapatılarak hem pansiyon hem de okul binamızda ilaçlama ve temizlik yapılmıştır. Sınıf rehber öğretmenleri ise vaka görülen öğrencileri okula gelmemeleri konusunda bilgilendirmiştir.

Mrt

9.sınıflar arası yapılan Temel Dini Bilgiler yarışmasında birinci olan 9/AFen sınıfında pasta kesilerek kutlama yapıldı. Öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Mübarek Ramazan-ı Şerif Ayı'nin müjdecisi olan Berat Gecesi münasebeti ile pansiyonumuzda program tertip edildi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Meb Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Hedef YKS projesi koordinatörleriyle yaptığı toplantıda alınan kararlar doğrultusunda 12/Fen sınıfımızın velileriyle toplantı yapılmıştır. Okul müdürümüz Murat AYGÜR başkanlığında ve sınıf rehber öğretmeni ve okul rehber öğretmenlerinin katılımıyla yapılan toplantının gündem maddeleri şöyle:

1. Öğrencilerin akademik başarılarının ve deneme analizlerinin paylaşılması

2. Öğrencilerin mevcut potansiyelleri ve motivasyonlarının konuşulması

3. Ders çalışırken yapılan hatalar

4. Denemelerde netleri düşen öğrencilerin velileriyle durumun paylaşılması

5. Okula devam durumlarının görüşülmesi

6. Yarıyıl tatilinde uygulanan tekrar programının ne derece faydalı olduğunun görüşülmesi

7. İkinci dönem yapılacak olan akademik faaliyetler ve rehberlik faaliyetlerinin paylaşılması

8. Velilerden beklentiler

Şbt

9 Şubat Dünya Sigara Bırakma Günü kapsamında okulumuza gelen ve öğrencilerimize bilgilendirici seminer veren  Uzm.Dr. Fatma Nur KARAÇORLU’ya teşekkür ederiz.