Bulanık Anadolu İmam Hatip Lisesi

YENİ MAH. 480/1 SK. ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO: 8 BULANIK / MUŞ
Vizyon
Bulanık Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak her zaman göreve hazır tüm okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve personellerimizle eğitim öğretim faaliyetleri içerisinde yer alan öğrenciler için okulumuzu öncelikle bölgesel düzeyde olmak üzere eğitimin merkezi haline getirmeyi ve adından söz ettirmeyi hedefliyoruz. Yetiştirdiğimiz her bir öğrencinin manevi ve milli değerlerinin bilincinde olan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milletine ve ülkesine yararlı insanlar olması temel gayemizdir.
Misyon
Öğrencilerimizi temel ve ileri düzey akademik bilgilerle eğitirken bu eğitimlerini İslami ilimler ile taçlandırıyoruz. Teknoloji destekli sınıflarımız, yabancı dil eğitimlerimiz, farklı dünyalara kapılar açan z-kütüphanemiz ile bilimin ışığında ilerleyen öğrencilerimiz bir yandan da hem evrensel hem de milli insani değerler ve ahlaki bilinçle eğitilmektedir. Bu eğitim esnasında öğrenci-veli- öğretmen iletişimini en üst düzeyde tutarak eğitim kalitemizin kapsayıcılığını arttırıyoruz. Öğretim faaliyetlerimizle üst öğrenim kurumlarına hazırladığımız öğrencilerimizi aynı zamanda sorumluluk sahibi, mantıklı ve yaratıcı düşünebilen, sorgulayan, sorunlara çözüm üretebilen, kendine, ülkesine ve dünyaya saygılı, manevi değerlerinin bilincinde olan bireyler olarak Atatürk ilke ve inkılaplarına ışığında sosyal ve duygusal açılardan da çok yönlü gelişimleri için eğitiyoruz.
Yatakhane Koğuşu :1
İngilizce, Arapça
İl ve ilçe merkezinden her saat başı şehir minübüsleri hareket etmektedir.
Her saat başı
YENİ MAH. 480/1 SK. ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO: 8 BULANIK / MUŞ
İl merkezne uzaklık 110 km İlçe merkezine uzaklık 5 km
Badmınton, Bocce, Futbol, Dart branşlarıyla her yıl turnuvalar düzenlenir.
4006 tübitak