Akademik Takip Komisyonu 2. Toplantısı Yapıldı

Okulumuzda yürütülen Akademik Başarıyı Takip Sistemi doğrultusunda oluşturulan komisyonun ikinci toplnatısı Okul Müdürümüz Murat AYGÜR başkanlığında yapıldı. Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Hedef YKS 2024 Projesi kapsamında belirlenen hedeflerini gerçekleştirmeye dönük çalışan komisyonun bu toplantıda aldığı kararlar şu şekilde:

1. Hedef YKS 2024 projesi okulumuz koordinatörü Hasan Hüseyin CANDEMİR tarafından yıllık Eylem Planının öğretmenlerle paylaşılmasının ardından plana dair uygulamaların gerçekleştirileceğinin kararı alındı.

2. TYT Deneme Sınavlarının analizleri incelendi ve başarısı düşük olan, motivasyon kaybı yaşayan öğrencilerin bir kez daha YKS’ye hazırlanmaya teşvik edilmesine karar verildi.

3. 2 haftada bir uygulanan deneme sınavlarının devam etmesine karar verildi.

4. Okul Rehberlik Servisi tarafından YKS’ye yönelik yapılan çalışmaların devam etmesine karar verildi.

05-12-202305-12-2023

Yayın: 05.12.2023 - Güncelleme: 05.12.2023 11:19 - Görüntülenme: 54